torsdag 30 juni 2011

Canon RC-6

Låt mig presentera min nya älskling... TATTADADAAADADAAA fjärrkontrollen Canon RC-6! Den är grym. Eller ja, den gör min kamera ännu grymmare så jag kan ta ännu grymmare bilder! Mycket behändigt tillbehör kan jag lova er.


Sam Tsui & Christina Grimmie -"Just A Dream"


Åh herregud vad bra cover på Nellys låt "Just a dream"!
Hittad från från Janne Grönroos blogg.

onsdag 29 juni 2011

Svar till Anonym

Anonym om Otursdag:
Förkröka och lIpsyl (inte lypsyl)... Har du blivit riktigt rikssvensk? :)

Hmm, det står Lypsyl på min hylsa, så jag vet inte riktigt vad du pratar om. Men ja, vad är det där för kommentar egentligen? Att jag blivit riktigt rikssvensk? Va? För att jag använder mig av några svenska uttryck? Jag har bott snart tre år i Sverige, det skulle vara rätt så konstigt om jag inte använde mig av sådana ord som används här. Jag vet inte hur det är med dig, men jag tar seden dit jag kommer.

Nä du kära Jeppisbo (ja, jag kan se din ip-adress..), jag förstår inte riktigt vart du vill komma med denna fråga? Stör det dig på något sätt att jag använder mig av rikssvenska uttryck? Varför då?

Otursdag

Vad pysslar ni med? Jag håller på och tvättar kläder just nu istället för att förkröka hos Meri. Bittert liv! Men måste man tvätta så måste man. A woman's gotta do what a woman's gotta do liksom. Haha, då jag tömde ena maskinen så märkte jag att jag glömt ett lypsyl och tuggummin i min ena jackficka. Hej hej klumpeduns... Hur svårt kan det vara att komma ihåg att kolla fickorna innan man slänger in tvätten i tvättmaskinen?! Förresten, på tal om klumpedunsar. Denna dag har varit rätt så orättvis med mig. Dagen började med att jag för en gångs skull var ute i god tid på väg till jobbet. Men vad hände då? Jo, då jag stängde ytterdörren så lyckades jag på något sätt få tån under dörren = mosad köttfärs-tå. Det gjorde pissont. Var tvungen att gå in igen eftersom det blödde så mycket och söka plåster, som jag hittade efter ungefär 10 minuters intensivt letande... Bra jobbat Anna! Och när jag väl var framme på jobbet så lyckades jag spilla ut te över hela skjortan... Ojojoj vilken dag!tisdag 28 juni 2011

TangledIkväll har jag sett på Tangled. Supermysig film, absolut sevärd! Men vad annat kan man förvänta sig, det är ju en Disney-film :)

H&M-halsband

Detta halsband köpte jag från H&M för någon vecka sedan då jag var hemma i Vasa och hälsade på mina nära och kära. Hittade det längst ner i en reahylla under en massa skräp. Jag älskar färgerna i halsbandet, det piffar upp vilken outfit som helst!
Lite bredare bilder

Nu är mina bilder här i bloggen 800 px breda istället för 700 px. Vad tycks? DOOO YOOOOUUU LIIIIKE?GondolenIkväll har vi suttit och pratat på Gondolens uteservering. Så jäkla skönt! Ville ju knappt gå hem igen..


söndag 26 juni 2011

Canon EOS 550D


Nu har jag äntligen köpt en systemkamera!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! Det blev en Canon Eos 550D med ett 18-55 mm kitobjektiv. Nu måste jag bara vänta på att batteriet ska laddas klart innan jag kan använda den..... Åååh jag orkar inte vänta!

Midsommaren i bilder
Underbart veckoslut i Mariestad!

torsdag 23 juni 2011

Midsommaren 2010
Så här skoj hade vi förra året:

Får hoppas att det blir lika fint väder denna midsommar! :)

MidsommarplanerJag kommer att åka iväg till Mariestad imorgon efter jobbet och spendera hela midsommarhelgen där så det kommer att vara tyst här i bloggen några dagar framöver. Hoppas ni får en underbar helg med era nära och kära! KRAM!

tisdag 21 juni 2011

Lilla älsklingen
Min lilla plutt mår tydligen inte alls bra idag. Blodig avföring och så spydde han på morgonen.. Åhhhh, mitt hjärta värker. Vill ju vara där och trösta honom!

*blödig matte

Jaaa!Haha, bild från helgen.. Seriösa tjejer!

Åh, vet ni vad! Jag klarade tentan!! Jag var lite orolig över att jag inte skulle bli godkänd i tredje (och sista) delen i tentan, men tydligen gick det bra eftersom jag fick nästhögsta betyget! Sååå himla skönt, nu slipper jag tänka på skolan några månader framåt. Hoppas jag inte låter allt för skrytig nu, men jag är stolt över mig själv. ♥

måndag 20 juni 2011

En dag


Åh herregud, ni måste läsa En dag av David Nicholls. Den handlar om Emma och Dexter som spenderade en natt tillsammans på 80-talet och sedan dess kan de inte riktigt glömma varandra. Varje kapitel är ett år framåt sedan den dag de träffades för första gången. Jag vill inte berätta för mycket för då förstör jag boken, men vill du ha en bok som du både kan gråta och skratta till så ska du läsa denna. En dag är en sann kärlekshistoria ♥

Working 9 to 5

Nu är min semester officiellt över och jag kommer att jobba resten av sommaren. Känns helt okej faktiskt! Skönt att komma in i fasta rutiner igen. Jag kommer att jobba med samma sak som förra sommaren, alltså som kontorsassistent på ett företag som tar hand om pensionsförsäkringar. Sköna jobbtider, sköna arbetskollegor, bra lön och kontoret ligger på gångavstånd från mig. Inte mycket jag kan klaga på där!

Nu ska jag kila iväg, alltid lika spännande med första dagen fastän man har varit där förut. Kram!

söndag 19 juni 2011

♥ Hem till kärleken igen ♥Ikväll åker jag hem till Stockholm igen. Jag saknar min andra halva ♥

Robyn - Call your girlfriend


Denna musikvideo är gjord i en enda tagning. De har alltså inte klippt den över huvud taget.
Hur coolt är inte det?!

Levis 555
Ja, ni gissade rätt. Jag gjorde om jeansen till ett par jeansshorts!
Love love love!

fredag 17 juni 2011

Vi bränner oss minst

Idag hörde jag på Radio x3m att finländarna bränner sig MINST av alla nordbor. Va?? Jag tycker de flesta bleka finnar på stranden brukar va knallröda (om man jämför t.ex mot svenskar). Mycket skumt det här.

En skön dag i Replot