söndag 13 maj 2012

Hej svej

Tusen tack för gratulationerna! Blev jätteglad då jag såg alla kommentarer ni skrivit, ni är bäst! Annars så har jag haft fullt upp de senaste dagarna. Skrivit på uppsatsen (förstås), varit hundvakt (förstås) och igår var vi hela dagen ute på Värmdö och hjälpte Christians föräldrar med att klyva ved. Idag ska jag till Kiri och kolla på FIN-USA matchen, kommer att bli så spännande! Heja Suomi!
4 kommentarer:

 1. Grattis till jobbet! Grymt bra jobbat.. :)
  Sv:
  Nej just nu känner jag inte att det skulle funka ens med hunddagis. Vet inte hur mycket jag kommer tjäna iom det hänger en del på provision så jag vet inte ens om jag kommer ha råd med ett dagis till honom. När jag har kommit till rätta vill jag ha tillbaka honom och då ha en dagmatte/ dagis medan jag jobbar :) Sen kommer jag eventuellt jobba lite helgnätter osv också... så nej, arthur måste ha det bra, och det kommer han inte kunna ha med mig i början :(

  SvaraRadera
 2. Jao, Näe. Kenneln är ingen jag skulle rekommendera folk såhär i efterhand, Så jag vill inte lämna Arthur hos henne ;) Har en kompis i Gävle som vill ha honom, men hennes kille är lite osäker, Och en kompis pappa som bor i Stockholm. Jag hoppas nå någon av dom. för jag vet att det är vettiga människor.

  Ja det tog slut.. Jag har fått mitt drömjobb och tackade ja till det. Han har sagt att han också vill flytta till stockholm sen vi lärde känna varandra, men han har tyvärr ångrat sig och han tror inte på distansförhållande säger han. Jättetråkigt, men det finns inte så mycket att göra.. :/ Jag prioriterade min karriär, och förlorade mitt förhållande. Tough choise!

  Du hade gärna fått ha arthur, men som du säger, det blir lite tufft över dagarna :)
  kram!

  SvaraRadera
 3. Vart någonstans går du som finländare i Stockholm för att heja på Finland i ishockey? Hade tänkt gå och kolla nån match när jag åker dit men vill ju inte precis gå in på någon "Tre Kronors största fan"-bar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Jag har hittills bara kollat hemma och hos kompisar. Men kvalfinalen och om de hamnar i final borde man ju se på någon pub.. Förra året var vi bara på någon vanlig svensk pub och vi var dom enda finländarna där. Det var såååå kul när vi vann (hahaha). Nämen jag ska fundera lite, jag återkommer med svar! :D

   Radera